Egentlig bare en ide jeg hadde mens jeg lagde en vanlig pavlova. Så da ble det en sjokoladepavlova toppet med krem som jeg blandet I vaniljekrem og knust Smash
Disse mini pavlovaene lagde jeg i fjor, men de er fortsatt en av mine favoritter. Mitt tips er å vispe opp grädde/krem som base, fordele de i tre olika skåler og följa/følge receptet/oppskriften for toppinger under, og vips så har du tre olika smaker til dine mini pavlova
Så tar du den ut av fryseren og pynter den kvelden før servering (det går fint å pynte kaken mens den er frossen) og lar den tine i kjøleskapet til dagen etter
fikk deilig pavlova til bursdagen min i år . div ting. 31. 12. 2014 kl. 18. 15 i. div. Ingen kommentarer. Jeg vet at jeg har vært fra værende og har lovet å skrive gang på gang, men nå er jeg sterkere tilbake, jeg har div bilder jeg legger ut her å skriver noe under så kommer det 2 innlegg til i løpet av kvelden
When I first moved to Aberdeen two years ago, I thought it would be a good idea to register for a cooking class at the North East Scottland College, both to improve my cooking skills and to get to know some people outside of work