Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Veldig inspirert av min favorittkake - pavlova. Mailboksen er ryddet, det meste kjører, så om en liten uke kan jeg forhåpentligvis senke skuldrene og bare kose meg med kunder, små prosjekter og så klart bloggen
For jammen er det godt med kombinasjonen av seig marengs, myk krem ogfriskebær. Pavlova har jo gått som en farsott på blogger de siste årene og er kanskje i ferd med å bli Norges nye festkake
D Strø over med sesongens herligste bærog frukter. Oppbevar den da fks i ovnen (men kjekt å sette en lapp på slik at du husker at den er der og ikke setter på varme) eller fks på kjøkkenbenken med et håndkle over
Pynt medfriskebærog meir hakka hasselnøtt på toppen, og gjerne litt mynte. Etter litt prøving og feiling oppstod denne oppskrifta, marengs med hasselnøtter ogsjokoladekrem
Disse minipavlovaene er sukkerfri og smaker helt nydelig sammen med krem ogfriskebær. Det er viktig at bakebollen er helt ren, tørr og fri for fett, og at ingen eggeplomme kommer med eggehviten
Pynt medfriskebærog meir hakka hasselnøtt på toppen, og gjerne litt mynte. Legg marengsbunner ogsjokoladekrem lagvis, og strø over hakka hasselnøtter imellom laga
mai, pavlovabunn, pavlovabunner, revet sjokolade, sommerpavlova, spiselige blomster, spiselige blomster fra israel, sprø og myk pavlova, til kakebordet, vårlig kake, vri på pavlova
Denne pavlovaen er toppet med kaffe ogsjokoladeprotein krem, og pyntet medfriskebær. Topp marengsen med krem, gjerne sprøytet med sprøytepose, og dekorer medfriskeblåbærog norske jordbær
Fyll så gropen i marengsbunnen med kremen og legg på rikelig medfriskebærog frukter etter ønske. Rett før servering vispes kremfløte stiv med litt sukker og blandes med romkrem
Det er mange i det siste som har etterspurt oppskrift sukkerfri marengskake ogpavlova. Merk at dette er marengsbunn som er sprø, ikkje pavlova som har seig kjerne
Disse minipavlovaene er sukkerfri og smakte helt nydelig sammen med krem ogfriskebær. Jeg har funnet inspirasjon for denne oppskriften hos Diabetesforbundet som har mange gode oppskrifter for de medog uten diabetes