Pavlova med melis oppskrifter

Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

Pynt med masse friske bær og sikt over melis til slutt. Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv
Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova med sitronkrem og bær

Før servering piskes kremfløte og melis til krem. Hei har laget denne for eeeeelsker lemoncurd og synes lett en pavlova kan bli vel søt, men med bær og lemoncurden blir den fantastisk
Pavlova med appelsin- og sitron curd

Pavlova med appelsin- og sitron curd

Deretter har du i litt og litt av melis, sukker og vaniljesukker. Pavlovamed appelsin- og sitron curd – når kaka blir så god at mannen tar den med på trening…
Pavlova med Smash

Pavlova med Smash

Hell eggehviter, melis og salt i kjøkkenmaskinen, la den stå å piske til marengsen er stiv. Legg ferdig marengsbunn på fat, smør utover gulkrem, topp deretter med pisket krem
Pavlova – Jordbærkrans

Pavlova – Jordbærkrans

Lag puré av jordbær og melismed stavmikseren. I dag skal vi ha middagsgjester, og desserten er Pavlovamed jordbær
Smashing Pavlova

Smashing Pavlova

Så da ble det en sjokoladepavlova toppet med krem som jeg blandet I vaniljekrem og knust Smash. Bruk en kjøkkenmaskin og pisk eggehvitene med litt av sukkeret til myk skummende marengs ved middels hastighet
Pavlova

Pavlova

Stryk den over pavlovaenmed en palett eller slikkepott. Bruk en kjøkkenmaskin og pisk eggehvitene med litt av sukkeret til myk skummende marengs ved middels hastighet
Pavlova til 17. mai

Pavlova til 17. mai

Kaken er helt fantastisk god på smak – med sprø bunn, søt bløt krem og friske smakfulle bær. En pavlova skal ikke være sprø helt gjennom slik en marengs er
PAVLOVA - klassisk oppskrift

PAVLOVA - klassisk oppskrift

Min oppskrift gir en pavlova som er sprø utenpå og med en myk konsistens inni, den er ikke seig. Jeg pleier å lage konditorkrem av eggeplommene og blande med pisket kremfløte som topping
PAVLOVA PÅ 17.MAI

PAVLOVA PÅ 17.MAI

Fløtekremen kan gjerne byttes ut med stivpisket crème fraïche tilsatt litt melis og sitronsaft (og eventuelt litt finrevet sitronskall)
Lavkarbo pavlova

Lavkarbo pavlova

Rett før servering topper du med vaniljekrem, stivpisket krem og friske bær, sitronmelisse og /eller revet sjokolade over pavlovaen
Pavlova

Pavlova

én med hull i midten og B. Denne pavlovaen er lettlagd, bugner av friske bær og smaker fantastisk friskt og søtt
Sommerglad pavlova

Sommerglad pavlova

Pynt med masse friske bær og gi kaken et dryssav melis rett før servering. Da er det forrykende friskt og deilig med en kake full av sommerglede
Pavlova med brunost og jordbær

Pavlova med brunost og jordbær

Lag puré av jordbær og melismed stavmikseren. Fredag snakket vi om Snickerspavlovaen i lunsjen, og da spurte en av mine kolleger om jeg ikke kunne få til en pavlovamed brunost… Dermed var idéen om denne ikke mulig å bli kvitt før jeg fikk forøkt den