Pynt deretter kaken medfriskebær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær. For en fantastisk smaksopplevelse, denne må deles med fler
Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Pavlovamed vaniljekrem og friskebær …. Så dekkes toppen medfriskebær. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Det som er dumt medpavlova er at man ikke kan stikke i den for å finne ut om den er ferdig. #pavlova #kake #marengs #bær #krem #vanilje #vaniljekrem #baking #oppskrift #jordbær #blåbær #bringebær
Veldig inspirert av min favorittkake - pavlova. Mailboksen er ryddet, det meste kjører, så om en liten uke kan jeg forhåpentligvis senke skuldrene og bare kose meg med kunder, små prosjekter og så klart bloggen
Pynt med masse friskebær. Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Dekk eventuelt over marengskaken med et stykke bakepapir på slutten av steketiden, så den holder på den hvite fargen
Pynt medfriskebær. Friskebær. blåbær, jordbær og bringebær. Jeg bruker puffet ris i min pavlova. Det er ikke mange år siden jeg smakte denne kaken for første gang
Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet medfriskebær og frukt. Fordel kremen oppå kakebunnen, topp kaken med ønsket frukt og bær
For jammen er det godt med kombinasjonen av seig marengs, myk krem og friskebær. Pavlova har jo gått som en farsott på blogger de siste årene og er kanskje i ferd med å bli Norges nye festkake