En superenkel "iskake",ellerPavlova med iskrem. En udelt suksess i Guttenes fødselsdagsbesøk. )Denne nydelige iskremen gjorde seg godt på en småseig og sprø marengsbunn,i dag brukte jeg rips, bringebær og aroniabær i isen
Pavlova, kaken over alle kaker. Det er en kake som passer til alle anledninger. Pavlovakake er noe av det beste jeg vet, og den er i tillegg veldig dekorativ
Stek kaken ca. Skru av ovnen og la kakebunnen stå i stekeovnen til den er avkjølt. Legg kuler ev iskrem på overflaten av kaken og dryss friske bær over
Pavlova med friske jordbær og blåbær blir servert her. halve kaken er allerede spist opp. I dag har jeg lagd årets 17 mai kake,og det ble ikke bløtkake som vi pleier å ha. Når du har satt kaken i ovnen setter du ned temp til 100 grader
Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten. Denne flotte marengskaken egner seg utmerket til å forberede i dagen i forveien og masse friske bær gir vakker sommerstemning
Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. Kaken kan varieres på utallige måter, og denne versjonen med sitronkrem i tillegg til pisket krem og bær, er blant de beste
Form marengsen til en tykk, firkantet kake. Stek kaken i ca. Pass på så kaken ikke blir brent. Skru av varmen, og la kaken stå i ovnen til den er helt kald
Kaken falt i smak, men jeg synes curden hadde litt for sterk smak. Pavlova med appelsin- og sitron curd – når kaka blir så god at mannen tar den med på trening…
Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt. Dette er en sikker vinner på kakebordet og det beste er at den er ikke vanskelig å lage
Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus