Ha eggehvitene i bollen sammen medsukrinmelis og visp til en luftig og blank marengs. Rett før servering topper du med vaniljekrem, stivpisket krem og friske bær, sitronmelisse og /eller revet sjokolade over pavlovaen
Det er mange i det siste som har etterspurt oppskrift sukkerfri marengskake og pavlova. Merk at dette er marengsbunn som er sprø, ikkje pavlova som har seig kjerne
Det er en himmelsk god kake, og gjort lavkarbo kan du spise den med god samvittighet. Vi lagde av praktiske grunner to avlange kaker, men det går helt fint å lage en sirkel eller firkant
Målet mitt er å passe inn i yndlingsbuksa mi til sommeren, jeg er på god vei og har faktisk ikke så veldig langt igjen, men det betyr ikke at jeg trenger å stappe meg full av kake fordet
Alt dette snakket om Pavlova, har jeg tenkt. Det blir mye kaker og matlaging i ferien, og det er så deilig å endelig ha tid til å grave seg ned i matblader og kokebøker for å teste oppskrifter jeg ikke har tatt meg tid til før i år