Pavlova kake med melis oppskrifter

Oppskrift på årets 17 mai kake,Pavlova

Oppskrift på årets 17 mai kake,Pavlova

Pavlovamed friske jordbær og blåbær blir servert her. Skill eggene og pisk eggehviten sammen med. jordbær og blåbær strø gjerne litt melis på toppen
Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

Dekk eventuelt over marengskakenmed et stykke bakepapir på slutten av steketiden, så den holder på den hvite fargen
Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. Kaken kan varieres på utallige måter, og denne versjonen med sitronkrem i tillegg til pisket krem og bær, er blant de beste
Pavlova med appelsin- og sitron curd

Pavlova med appelsin- og sitron curd

Kaken falt i smak, men jeg synes curden hadde litt for sterk smak. Deretter har du i litt og litt av melis, sukker og vaniljesukker
Coca-Cola kake

Coca-Cola kake

Pavlovamed sjoklade. En storfavoritt hos mange og den serveres selvsagt med iskald melk til. Tilsett melisen og rør til du får en glatt og jevn glasur
Pavlova med Smash

Pavlova med Smash

Etter mange spørsmål om denne kaken så setter jeg sammen ingrediensene på hva jeg har brukt her på bloggen
17-Mai kaken nummer 1?

17-Mai kaken nummer 1?

Mens kaken kjøler starter du med vaniljekremen. Gjør det gjerne i eget glass, da du ikke må ha med noe plomme
Pavlova – Jordbærkrans

Pavlova – Jordbærkrans

Kaken kan fylles og pyntes med flere bær. Denne kaken er myk inni, så den trenger ikke hjelp av kremen for å bli myk, og den kan derfor has på like før servering
Smashing Pavlova

Smashing Pavlova

Så da ble det en sjokoladepavlova toppet med krem som jeg blandet I vaniljekrem og knust Smash. Bruk en kjøkkenmaskin og pisk eggehvitene med litt av sukkeret til myk skummende marengs ved middels hastighet
Pavlova

Pavlova

Det er vel ingen kakefest uten pavlova. Og spesielt på denne årstiden der vi får tak I så mye gode bær å ha på kaken
Kake til sommer og 17.mai, med is og bær

Kake til sommer og 17.mai, med is og bær

Mandelbunn og Pavlova. Bland med siktet melis. Ane, som sammen med mannen sin driver Kikutstua i Nordmarka, overrasker ofte medkaker som overgår det meste
Pavlova til 17. mai

Pavlova til 17. mai

Kaken er helt fantastisk god på smak – med sprø bunn, søt bløt krem og friske smakfulle bær. For å få kaken ekstra fin delte jeg opp de største og peneste jordbærene i skiver, men lot de henge sammen i den grønne hamsen
PAVLOVA - klassisk oppskrift

PAVLOVA - klassisk oppskrift

Når du monterer kaken, blander du eggekremen med pisket kremfløte til en jevn krem. bruk baksiden av en skje og lag en liten fordypning i midten av kaken der fylle skal ligge
PAVLOVA PÅ 17.MAI

PAVLOVA PÅ 17.MAI

Det er godt med kaffe til kaker. Gi gjerne kaken et melisdryss og server umiddelbart. Så langt kan kaken forberedes flere dager i forveien
Lavkarbo pavlova

Lavkarbo pavlova

Rett før servering topper du med vaniljekrem, stivpisket krem og friske bær, sitronmelisse og /eller revet sjokolade over pavlovaen