Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. Kaken kan varieres på utallige måter, og denne versjonen med sitronkrem i tillegg til pisket krem og bær, er blant de beste
I forrige uke hadde jeg tupperware party og vi lærte å lage pavlovakake i mikroen. I dag har jeg lagd to kaker her,og det er super enkelt,og går lynkjapt
Kaken kan fylles og pyntes med flere bær. Denne kaken er myk inni, så den trenger ikke hjelp av kremen for å bli myk, og den kan derfor has på like før servering
Så da ble det en sjokoladepavlova toppet med krem som jeg blandet I vaniljekrem og knust Smash. Bruk en kjøkkenmaskin og pisk eggehvitene med litt av sukkeret til myk skummende marengs ved middels hastighet
Mandelbunn og Pavlova. Bland med siktet melis. Ane, som sammen med mannen sin driver Kikutstua i Nordmarka, overrasker ofte medkaker som overgår det meste
Kaken er helt fantastisk god på smak – med sprø bunn, søt bløt krem og friske smakfulle bær. For å få kaken ekstra fin delte jeg opp de største og peneste jordbærene i skiver, men lot de henge sammen i den grønne hamsen
Slik pynter du årets festkakePavlovamed appelsinkrem, karameliserte hasselnøtter og sommerens bær. Jeg er sikker på store og små, ung som gamle vil spise kakenmed iver og feststemt glede på nasjonaldagen
Når du monterer kaken, blander du eggekremen med pisket kremfløte til en jevn krem. bruk baksiden av en skje og lag en liten fordypning i midten av kaken der fylle skal ligge