Pavlova 6 eggehviter oppskrifter

Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten
Pavlova Kake - med friske bær

Pavlova Kake - med friske bær

Pisk eggehviter, salt og litt av sukkeret til myk marengs, tilsett deretter alt sukkeret og pisk til det er stivt
Pavlova – Familiens nye 17. mai kake

Pavlova – Familiens nye 17. mai kake

Det er store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. Håper du ble fristet til å prøve denne deilige varianten av Pavlova
Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

8 eggehviter. 6 dl kremfløte. 8 eggehviter. 6 dl kremfløte. Ingredienser. 400 g sukker. 1 ts vineddik. 3 ss maisenna
Pavlova - familiens favorittkake

Pavlova - familiens favorittkake

Jeg bruker puffet ris i min pavlova. 4 eggehviter. Stek kaken midt i ovnen på 150 grader i 60 minutter. 4 eggehviter
Mini Pavlova

Mini Pavlova

Pisk romtempererte eggehviter og salt til de danner et mykt teppe av skum. Den kjente og kjære Pavlova kaken er etter hvert kjent over hele verden
Pavlova

Pavlova

Pavlova love. Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt

Knallgod pavlova med banan, pasjonsfrukt og hjemmelaget karamellsaus

Pisk eggehviter i fem minutter og tilsett så gradvis sukker, en spiseskje av gangen. Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Pavlova

Pavlova

Ville prøve med på marengskaken Pavlova. 4 eggehviter. La kaka steke i 60-70 min til kaken er sprø på yttersiden og lys kremfarget. 4 eggehviter
Pavlova …Festkake med friske bær

Pavlova …Festkake med friske bær

Pavlova med vaniljekrem og friske bær …. I dag på 17-mai valgte jeg å servere Pavlova med friske bær. 5 eggehviter. 5 eggehviter
Pavlova

Pavlova

En herlig pavlova med hjemmelaget vaniljekrem topper virkelig alt. Skru så av varmen og la pavlovaen stå i ovnen ( med døren litt på gløtt) til den er helt romtemperert
Pavlova med lemoncurd og bær

Pavlova med lemoncurd og bær

Med litt lemoncurd på pavlovaen tar du den gode kaka til nye høyder. 6 romtempererte eggehviter. 6 ss Lemoncurd (kan kjøpes på glass eller lages selv). Stek bunnen i ca 60 minutter. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 6 romtempererte eggehviter. 6 ss Lemoncurd (kan kjøpes på glass eller lages selv)
Pavlova

Pavlova

4. stk. eggehvite. 1⁄4. ts. salt. 250. g. sukker. 2. maisstivelse (maizena). 1. hvitvinseddik eller bringebæreddik. eggeplomme
Pavlova med Smash

Pavlova med Smash

Hell eggehviter, melis og salt i kjøkkenmaskinen, la den stå å piske til marengsen er stiv. 8 eggehviter. 8 eggehviter