Pavlova 4 eggehviter 2 dl sukker oppskrifter

Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten. Det er imidlertid intet i veien for å lage en større versjon
Pavlova Kake - med friske bær

Pavlova Kake - med friske bær

Pisk eggehviter, salt og litt av sukkeret til myk marengs, tilsett deretter alt sukkeret og pisk til det er stivt
Pavlova – Familiens nye 17. mai kake

Pavlova – Familiens nye 17. mai kake

Nesten alt som kan krype og gå er ute og feirer fra tidlig om morgenen til sent på ettermiddagen. Når du kan danne topper av eggehviten piskes litt og litt av sukkeret inn
Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova med sitronkrem og bær

Tilsett sukkeret litt og litt under fortsatt pisking. Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. Mens kaken steker lager du sitronkremen ved å ha eggeplommer, sukker, sitronsaft og sitronskall i en metallbolle
Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

Tilsett sukkeret litt etter litt under fortsatt kraftig pisking. 8 eggehviter. 400 g sukker. 6 dl kremfløte. 5 ts vaniljesukker eventuelt. 30x40cm) som er dekket med bakepapir. 2 timer, og dekk eventuelt over marengskaken med et stykke bakepapir på slutten av steketiden, så den holder på den hvite fargen. 8 eggehviter. 400 g sukker. 6 dl kremfløte. 5 ts vaniljesukker eventuelt
Pavlova - familiens favorittkake

Pavlova - familiens favorittkake

Mengde eggehvite og sukker er den samme uansett. Jeg bruker puffet ris i min pavlova. Tilsett så sukkeret litt etter litt under pisking
Mini Pavlova

Mini Pavlova

Pisk romtempererte eggehviter og salt til de danner et mykt teppe av skum. Tilsett sukker litt og litt og pisk inntil blandingen er blitt blank og sukkeret er gått i oppløsning
Pavlova med appelsin- og sitron curd

Pavlova med appelsin- og sitron curd

Kombinasjonen marengs, sitron, krem og mandler så jeg Nigella lage i et program her om dagen. Deretter har du i litt og litt av melis, sukker og vaniljesukker
Pavlova med sjokoladekrem og friske bær

Pavlova med sjokoladekrem og friske bær

Pisk eggehviter til de begynner å skumme. Tilsett litt og litt av sukker og vaniljesukker. Nok en Pavlova er nå å finne her inne, og det blir sikkert ikke den siste
Pavlova

Pavlova

Tilsett sukker litt og litt, pisk videre til det er helt stivt. Pavlova love. Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt
Pavlova

Pavlova

Så blander du sukker, maizena og vaniljesukker og heller det litt etter litt over i massen. Ville prøve med på marengskaken Pavlova
Pavlova …Festkake med friske bær

Pavlova …Festkake med friske bær

Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Pavlova

Pavlova

Tilsett da sukkeret litt etter litt mens du fortsetter og piske. En herlig pavlova med hjemmelaget vaniljekrem topper virkelig alt
Pavlova med lemoncurd og bær

Pavlova med lemoncurd og bær

Bland sukker, maisenna og vaniljesukker, og tilsett det litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper
Pavlova

Pavlova

dl. sukker. dl. sukker. dl. 4. 1⁄4. 250. 2. 4. 1⁄2. stk. eggehvite. ts. salt. g. maisstivelse (maizena). 1. hvitvinseddik eller bringebæreddik
Pavlova med vaniljekrem og friske bær

Pavlova med vaniljekrem og friske bær

Tilsett sukkeret og pisk godt. Jeg har lagt ut oppskrift på pavlova før, men denne er formet som et hjerte og har litt annet fyll, så derfor tenkte jeg å legge den ut igjen