Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten. Det er imidlertid intet i veien for å lage en større versjon
Nesten alt som kan krype og gå er ute og feirer fra tidlig om morgenen til sent på ettermiddagen. Når du kan danne topper av eggehviten piskes litt og litt av sukkeret inn
Tilsett sukkeret litt og litt under fortsatt pisking. Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. Mens kaken steker lager du sitronkremen ved å ha eggeplommer, sukker, sitronsaft og sitronskall i en metallbolle
Tilsett sukkeret litt etter litt under fortsatt kraftig pisking. 8 eggehviter. 400 g sukker. 6 dl kremfløte. 5 ts vaniljesukker eventuelt. 30x40cm) som er dekket med bakepapir. 2 timer, og dekk eventuelt over marengskaken med et stykke bakepapir på slutten av steketiden, så den holder på den hvite fargen. 8 eggehviter. 400 g sukker. 6 dl kremfløte. 5 ts vaniljesukker eventuelt
Pisk romtempererte eggehviter og salt til de danner et mykt teppe av skum. Tilsett sukker litt og litt og pisk inntil blandingen er blitt blank og sukkeret er gått i oppløsning
Kombinasjonen marengs, sitron, krem og mandler så jeg Nigella lage i et program her om dagen. Deretter har du i litt og litt av melis, sukker og vaniljesukker
Pisk eggehviter til de begynner å skumme. Tilsett litt og litt av sukker og vaniljesukker. Nok en Pavlova er nå å finne her inne, og det blir sikkert ikke den siste
Tilsett sukker litt og litt, pisk videre til det er helt stivt. Pavlova love. Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt
Pisk eggehviter i fem minutter og tilsett så gradvis sukker, en spiseskje av gangen. Ha sukkeret til sausen i en liten gryte og smelt sukkeret på medium varme mens du IKKE rører i gryten, kun svinger litt på den
Tilsett sukkeret og pisk godt. Jeg har lagt ut oppskrift på pavlova før, men denne er formet som et hjerte og har litt annet fyll, så derfor tenkte jeg å legge den ut igjen