Når woken er blitt varm tilsetter du pastinakken og blomkålen. Fiskekjøtt som torsk og annen fisk er en naturlig kilde for omega-3-fettsyrer som er sagt å gi en god helsemessig gevinst, og er med på redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer. 700 g torskefilet, benfri. 300 g pastinakk, i biter. 700 g torskefilet, benfri. 300 g pastinakk, i biter
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Pølser er aldri feil og chorizo og torsk er jo skapt for hverandre. Denne gangen var det en test ved å få et par variasjoner av pastinakk, samt en kraft av blåskjell som saus
Del opp poteter, gulrøtter, rødløk, pastinakk, bete og legg dem i et stort ildfast fat. Det er så deilig at det er «torsketid» igjen og at vi kan leke oss med forskjellig tilbehør til denne deilige fisken
Hos oss ble det som tilbehør til torsk med paprikasmør i dag. 1/2 søtpotet (jeg vil anbefale å heller bruke pastinakk e. 1/2 søtpotet (jeg vil anbefale å heller bruke pastinakk e