Vegetarboller med pastinakkmos og plommepuré. ♦ Skjær plommer i biter og ha i en kjele med vann, kok til vannet er redusert, mos til en puré og smak til med soyasaus og litt pepper
Skrell og skjær knollselleri og pastinakk i mindre biter. Mens kyllingen steker, lager du rotmosen. Hell av mestparten av vannet og mos grønnsakene med en stavmikser
Ungene er ikke så glad i grønnsaker i det siste så prøver hele tiden å lure inn grønnsaker på forskjellige måter, har merket en tendens til at grønnsaker spises så lenge de ikke SER at det er en grønnsak, altså når jeg moser det eller baker det inn i maten
Skrell og skjær kålrot, sellerirot og pastinakk i små biter og kok i usaltet vann til det er mørt. Rotmos passer godt til lam, storfekjøtt, grove pølser, stekt flesk, pinnekjøtt
1 liten pastinakk. For å jevne ut og gjøre den god og tykk kan du enten ta ut 10-20 potetbiter og mose dem med en gaffel og blande mosen i. 1 liten pastinakk