4 kyllingfileer4 store poteter2 gulrøtter1 pastinakk1 bit sellerirot1 nett sjalottløk5-6 fedd hvitløk2 dl hvitvin (eller kyllingkraft)1 boks hermetiske cherrytomater1 lite glass spanske eller italienske sorte oliven1 ss sambal oelek (chilipasta)150 gr pølse f. Sett ovnen på 200 graderPotetene og sellerirot deles i like store terninger (er det nypoteter, så behold skallet på)Pastinakk og gulrot deles i skiverLøk og hvitløk skrelles og deles i toLegg alle grønnsakene i en ildfast form. Bakes i ovnen i ca 20 minutterI mellomtiden deler du pølsebitene i passe biter og kyllingfileene i 3-4 biterFres pølsebitene i god varme i 1-2 minutter. Ta disse ut av pannen, tilsett kyllingen og stek bitene så de får litt brunfarge i 1-2 min. Bland godtTilsett så kylling, pølser, oliven og hermetiske cherrytomater (inkludert kraften fra disse) samt litt frisk timianSett formen tilbake i ovnen og la den stå i ytterligere 15-20 min til grønnsakene er møre. 4 kyllingfileer. 1 pastinakk
pastinakk. Helstekt kylling på en seng av grønnsaker, er alltid godt. pastinakk. I denne oppskriften valgte vi en ferdig marinert kylling, med franske urter – det ble en vellykket variant
Når grønnsakene står i ovn, fortsetter du med og tilberede kyllingfiletene. Kyllingfilet. Legg en kyllingfilet på hver butterdeig og en skive ost på hver filet
Ris, ovnsstekt gulrot og pastinakk, naan brød. Enkel kyllingrett med hel kylling,kokt i en herlig krydret saus,Sammen med løk og sopp, som gir en heftig kraft,servert med ris og ovnstekte grønnsaker
kyllingkraft. La dette kokes godt mørt sammen med kyllingkraft. Kjøttet ble kjøpt i sverige på harryhandel, kyllingkraft er laget av økologisk Stange kylling og ellers kjøper jeg ofte grønnsaker på Coop
Dersom du jobber solo på kjøkkenet, kan det være lurt å lage pastinakkpurèen ferdig først, og kun holde den varm på platen, så du ikke risikerer brent eller tørr kylling