Skjær kylling i mindre biter og ha i en bolle sammen med pastaen, rør inn gresk yoghurt og sennep. Vi har, innimellom sykdom og omgangssyke, hatt det veldig fint med familie og spist god mat
Skjær kylling i mindre biter og ha i en bolle sammen med pastaen, rør inn gresk yoghurt og sennep. Smak til med salt og pepper og server med druer, salat og et ferskt proteinrundstykke med litt smør
) - kan faktisk sammenlignes med en rikelig hotellfrokostI tillegg får man havregrøt, müsli, yoghurt, brød og rundstykkerLunsjen er en blanding av frokost og middag med kald og varm mat (som regel rester av middagenen eller noe nytt), i tillegg til div salat (salat, pastasalater og potetsalat) - frukt får vi til de tre første måltidene og jeg tar som regel med meg ekstra pålegg og frukt som jeg har til kveldsmaten eller "ekstra"
Til pestoedressingen blandes resten av hvitvinseddiken, yoghurt, majones og pesto. det er enda lenge til det skjer, så enn så lenge får vi slå oss til ro med at en lun pastasalat også smaker deilig når det er kaldt og rufsete ute