i pastasalaten, etc…. Spekeskinken ble fortært sammen med andre herligheter ved et koldtbor,. En venninne av meg hadde vært i på ferie i Spania og hadde kjøpt med seg
Den besto av asparges medspekeskinke, dadler med bacon, indiske kjøttboller med koriander, guacamoule og en pastasalatmed diverse grønnsaker, kesamdipp og nøtter
Gjerne et par små skåler med sild. 1 karbonade med løk per person. Potetsalat, Waldorfsalat og pastasalat 40 gr per person av hver. Wrap m/ laks eller spekeskinke 1 per person
Smak til med salt og pepper og drypp over litt olivenolje rett før servering. Skjær spekeskinke, tomater, ruccula og mozzarella i små biter og tilsett pastaen
Man kan selvfølgelig variere med andre typer kjøtt, som for eksempel kylling, bogskinke eller spekeskinke, men i dag var det nå pølse jeg hadde i kjøleskuffen
Jeg pleier også å lage pastasalat når jeg lager alt dette. Det er rett og slett wraps lefser som jeg smører med naturell smøreost, fyller med salat, paprika, reødløk og laks eller spekeskinke
Retten kan også gjøres om til en pastasalat ved å bruke en annen pastatype, fusilli for eksempel, øke mengden grønn salat og supplere med andre grønnsaker som agurk, asparges og sukkererter