Jeg hadde igjen rester av søndagens skinkestek, som jeg puttet i en pastagrateng. Den kan selvfølgelig også lages med vanlig skinke, skåret i biter eller ferdig smårettskinke
Server gjerne med hvitløksbaguetter. - skinke i små biter (gjerne smårettskinke). - 1 liten boks med tomatpuré. - 1 boks med hakkede tomater. I en bolle rører du sammen boksen med hakkede tomater, boksen med tomatpuré, skinken og 1-2 ss med «pastakrydder». 1 liten boks med tomatpuré. 1 boks med hakkede tomater
visp sammen egg og fløte og revet ost å krydder litt med salt og pepper. bland brokkoli, pasta, mais,finhakket løk, skinke , finhakket paprika i en ildfast form
Pastagrateng. Skjær halvparten av skinken i strimlerKok pasta etter anvisning på pakken og hell av kokevannetSmelt smør i en gryte og tilsett fløten og den strimlede skinkenBland godt og rør til det nærmer seg kokepunktet - tilsett parmesanBland den kokte pastaen med sausenServer pastaen toppet med resten av skinken, raspet ost og godt med kvernet pepper
Pastagratengmed grønnkål. Tropisk pizza med “skinke”, ananas og vårløk. Lapskaus med brune bønner. Glutenfri versjon er tilsvarende Originalkassa, men får glutenfri pizzabunn, ost og skinke, glutenfri makaroni og hvit quinoa istedenfor bulgur