Runde 6: Ukemeny og handleliste
Ble italiens trøffelpasta i dag. tomater . Pasta . Middag 1PannekakerMiddag 2Roastbeef med fransk potetsalatMiddag 3New york-style lasangeMiddag 4Aubergine RoyalMiddag 5Grønn risottoMiddag 6Kylling med rattouille Middag 7Mant tager hva man haver pastaKomplett handleliste. Vare Antall Kjøtt/fisk Flatbiff 500 g Lammekjøtt 500 g Pepperoni, i skiver 125 g Kjøttdeig, av okse 250 g Kjøttdeig, av svin 250 g Kylling 1 stk Laks 250 g Grønnsaker Amadinepoteter 500 g Vårløk 1 bunt Rødløk 1 stk Sitron 1 stk Gulrot 1 kg Stangselleri 1 pakke Løk 5 stk Spinat 600 g Aubergine 4 stk Hvitløk 1 stk Squash 3 stk Paprika 3 stk Toamter 4 stk Krydder Salt 1 pose Pepper 1 pose Bladpersille 1 bunt Oregano 1 pose Meieri Smør 1 pakke Parmesan 1 stk Melk 1 liter Ricottaost 500 g Annet Olivenolje 1 flaske Dijonsennep 1 glass Store kapers 1 glass Grønnsaksbuljong 1 pakke Risottoris 1 pose Toamtpurre 2 bokser Hvetemel 1 kg Hvitvin 1 flaske Hakkedetomater 1 boks Kjøttbuljong 1 pakke Pasta 500 g Hva handlet jeg Vare Mengde Ca pris Pris Kjøtt/fisk Flatbiff 500 g 50 60 Pepperoni 1 pose 35 30 Oksekjøttdeig 250 g 25 21 Svinekjøttdeig 250 g 40 30 Lammekjøtt (reint) 500 g 60 77 Kylling (hel) 1 stk 50 50 Laks 500 g 50 37 Grønnsaker Poteter (små og fine) 1 kg 25 25 Vårløk 1 bunt 15 8 Rødløk 2 stk 10 9 Sitron 2 stk 10 5 Spinat 600 g 30 40 Løk 5 stk 15 8 Aubergine ( store) 4 stk 30 40 Stilkseleri 1 bunt 25 7 Squash 3 stk 25 30 Paprika 3 stk 25 17 Tomater 4 stk 15 17 Krydder Persille 1 bunt 15 10 Dill 1 bunt 20 10 Meier/ost Melk 1 l 15 13 Ricotta 1 beger 30 28 Parmesan 1 stk 40 40 Fløte 3 dl 15 15 Annet Egg 6 stk 25 25 Dijon sennep 1 glass 25 15 Kappers 1 glass 25 20 Hermetiske tomater 2 bokser 20 14 Tomapurre 2 boks 15 14 Risottoris 30 23 SUM 875 738 500 g. 1 flaske Hakkedetomater . 1 pakke Pasta . 25 17 Tomater
Stuertsyndromet