Pasta tomat hvitvin fløte kylling oppskrifter

Spicy kylling med spaghetti.

Spicy kylling med spaghetti.

(Husk å sett pastavannet til koking nå. Når kyllingen er ferdigstekt legger du den til side og steker grønnsakene myke (men ikke tomatene enda)
Italienske fileter!

Italienske fileter!

server gjerne med pasta eller ris og en frisk salat. legg på hakkede soltørkede tomater, revet ost og skinke i biter

Oppskrifter på norsk

Thailandsk kylling med grønn karripasta. Bruk vår Tom Yum Pasta som snarvei. Tilsett hakkede tomater, tomatpuré og buljong/kraft

Den gamle kokeboka

Dette er godt med tomatsaus (den samme som til pasta), salat og ris. Smak til med salt og pepperRød pestoDenne kan brukes som saus til pasta og kylling, og som smakstilsetning til sauser og supper

Et forsøk på organisering, også kjent som ukemeny 11

Hvitvin. Biffgryte med hvitvin med potetstappe3. Kylling med epler med dampede nypoteter5. Pasta Alfredo6. Handleliste for oppskrifter tilpasset ca 4 personer Vare Antall Kjøtt Magert svinekjøtt 1 kg Hel kyling 1 stk Bacon 250 g Mørbrad 1 kg Svinefett ( spekk) 100 g Lammekjøtt fra lår eller bog, i biter 1 kg Grønnsaker Sitron 1 stk Hvitløk 2 stk Røde epler 2 stk Løk 4 stk Tomater 3 stk Paprika 3 stk Gulrøtter 1, 5 kg Chili ( ønsket styrke) 1 stk Nypoteter 1 kg Poteter 1/2 kg Krydder Spiskummen 1 pose Tørket koriander 1 pose Salt 1 pose Grønnsaksbuljong 1 pakke Pepper 1 pose Frisk persille 1 bunt Frisk rosmarin 1 potte Frisk salvie 1 potte Meieri Smør 1 pk Fløte 1/3 liter Melk 1 liter Parmesan 1 stk Annet Hvitvin 1 liter Pasta ( Penne) 1 pose Olivenolje 1/2 liter Risottoris 1 pose Hermetiske tometer 2 bokser Hvetemel 1 kg Hvitvinseddik 1 flakse Polenta 1 pose ca 4 personer. 1 kg Hvitvin

Runde 6: Ukemeny og handleliste

Ble italiens trøffelpasta i dag. tomater. Pasta. Middag 1PannekakerMiddag 2Roastbeef med fransk potetsalatMiddag 3New york-style lasangeMiddag 4Aubergine RoyalMiddag 5Grønn risottoMiddag 6Kylling med rattouille  Middag 7Mant tager hva man haver pastaKomplett handleliste. Vare Antall Kjøtt/fisk Flatbiff 500 g Lammekjøtt 500 g Pepperoni, i skiver 125 g Kjøttdeig, av okse 250 g Kjøttdeig, av svin 250 g Kylling 1 stk Laks 250 g Grønnsaker Amadinepoteter 500 g Vårløk 1 bunt Rødløk 1 stk Sitron 1 stk Gulrot 1 kg Stangselleri 1 pakke Løk 5 stk Spinat 600 g Aubergine 4 stk Hvitløk 1 stk Squash 3 stk Paprika 3 stk Toamter 4 stk Krydder Salt 1 pose Pepper 1 pose Bladpersille 1 bunt Oregano 1 pose Meieri Smør 1 pakke Parmesan 1 stk Melk 1 liter Ricottaost 500 g Annet Olivenolje 1 flaske Dijonsennep 1 glass Store kapers 1 glass Grønnsaksbuljong 1 pakke Risottoris  1 pose Toamtpurre 2 bokser Hvetemel 1 kg Hvitvin 1 flaske Hakkedetomater 1 boks Kjøttbuljong 1 pakke Pasta 500 g Hva handlet jeg Vare Mengde Ca pris Pris Kjøtt/fisk Flatbiff 500 g 50 60 Pepperoni 1 pose 35 30 Oksekjøttdeig 250 g 25 21 Svinekjøttdeig 250 g 40 30 Lammekjøtt (reint) 500 g 60 77 Kylling (hel) 1 stk 50 50 Laks 500 g 50 37 Grønnsaker Poteter (små og fine) 1 kg 25 25 Vårløk 1 bunt 15 8 Rødløk 2 stk 10 9 Sitron 2 stk 10 5 Spinat 600 g 30 40 Løk 5 stk 15 8 Aubergine ( store) 4 stk 30 40 Stilkseleri 1 bunt 25 7 Squash 3 stk 25 30 Paprika 3 stk 25 17 Tomater 4 stk 15 17 Krydder Persille 1 bunt 15 10 Dill 1 bunt 20 10 Meier/ost Melk 1 l 15 13 Ricotta 1 beger 30 28 Parmesan 1 stk 40 40 Fløte 3 dl 15 15 Annet Egg 6 stk 25 25 Dijon sennep 1 glass 25 15 Kappers 1 glass 25 20 Hermetiske tomater 2 bokser 20 14 Tomapurre 2 boks 15 14 Risottoris 30 23 SUM 875 738 500 g. 1 flaske Hakkedetomater. 1 pakke Pasta. 25 17 Tomater