Løs opp buljongen å tilsett fløten. En enkel og kjempe god pastarett som er lett å lage hvis du skal ha en hyggelig kveld med familie eller venner å har litt dårlig tid
Skinke,og bacon er det godt og blande med. #kyllingpasta #kylling #pasta #godt #godtno. Kylling, Bacon og Brokkoli pasta 2017-07-27 13. Du trenger 500 gram kylling filet 1 pakke baconskiver 1 brokkoli 1 løk 2 tomater 250 -300 gram pasta penne 2,5-3 dl tine kremfløte 4 dl vann 1 kylling buljongterning 1 ts salt og pepper 1/2 ts chiliflak 1/4 ts chili hot pulver 150-200 gram revet cheddar og mozarella ost. Stek det på middelsvarme i 4-5 minutter, ha i litt salt, pepper og chiliflak sett til side I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt. Ha over ett lokk eller legg over litt folie, la koke på svak varme i ca 15 minutter eller til pasta er mør
Vil du ha en ennå magrere versjon kan bacon byttes ut med spekeskinke eller kokt skinke. I Skandinavia lages pasta carbonara med bacon, fløte, egg og parmesanost
Vil du ha en ennå magrere versjon kan bacon byttes ut med spekeskinke eller kokt skinke. I Skandinavia lages pasta carbonara med bacon, fløte, egg og parmesanost
Dersom du ikke vil ha den som vegatar passer både pølser, bacon eller skinke godt sammen med soppen. La fløten koke inn i et par minutter før du tilsetter pasta og sopp
Bland inn ertene, skinke eller bacon, krydre med pepper og salt, hakk frisk basilikum og dryss oppå. Når pastaen er passelig al dente helles vannet av, og eggeplomme, fløteskvett og hvitløk røres umiddelbart inn
Skjær halvparten av skinken i strimlerKok pasta etter anvisning på pakken og hell av kokevannetSmelt smør i en gryte og tilsett fløten og den strimlede skinkenBland godt og rør til det nærmer seg kokepunktet - tilsett parmesanBland den kokte pastaen med sausenServer pastaen toppet med resten av skinken, raspet ost og godt med kvernet pepper
Pastaretter. Ha i skinke i strimler og tilsett fløte og ost. La sausen småkoke mens du koker pastaen. Rør i en klatt smør i pastaen når du har helt av vannet
Dette er en rett ikke så ulik Carbonaratil 4 personer 500 g spaghetti freser 1 fedd knust hvitløk i litt oljehar i3 dl fløte og 2 dl melk1 klype muskattsalter og peprer kutter opp ca 400 g skinke og har i sausen med 1 dl revet norvegia 0,5 dl revet parmesan bland dette med pastaen og pynt gjerne eller sever med sprøstekt bacon. 3 dl fløte. ca 400 g skinke
En klassisk "carbonara" kan gjøres litt sunnere med noen knep. Denne retten ble laget på 10 minutter og kunne til og med ble gjort ennå magrere, men smaken er jo litt viktig den også
bland brokkoli, pasta, mais,finhakket løk, skinke , finhakket paprika i en ildfast form. visp sammen egg og fløte og revet ost å krydder litt med salt og pepper