Mens pastaen er i kjøleskapet lager du raviolifyllet. En tradisjonell pastaoppskrift. Om du skal lage ravioli har mange en tendens til å sprekke ved koking
Du kan velge mellom mye forskjellige grønnsaker, noe frukt, nøtter, tofu, sauser/ dressinger, frø og grønnsakschips, og du bestemmer om du vil ha base av ris, pasta, salat osv
Da deltakerne i MasterChef USA skulle lage eggeplommeravioli, kalte Gordon Ramsay det for «verdens vanskeligste pastarett», og skjelte ut en deltaker for å ha brukt ricotta i raviolien
Det er virkelig ikke vanskelig å lage fersk pasta, og har man ikke pastamaskin holder det å kjevle deigen skikkelig tynne før man legger på fyllet og skjærer ut bitene
På onsdag skrev jeg om hvordan man lager pasta. I dag kommer oppfølgeren med min egen ravioli. I og med at det er blitt så hot å lage sin egen ricotta, burde jeg jo egentlig det, men jeg hadde litt for dårlig tid, og måtte nøye meg med kjøpericotta
I dag fant jeg ut at det var på tide å børste støv av pastamaskinen. Laget ravioli med karbonadedeig og ricottafyll - oppskriften på fyllet fant jeg her
Som for eksempel denne pastarettene fra restauranten Tian i Wien. Det er den berømte kjøkkensjefen Paul Ivic som har utviklet denne ravioliretten med fersk ost, steinsopp og salviesmør