Kok opp vann med litt salt i, og kok pastaen etter instruksene på pakken. Det er lenge siden jeg har spist pasta, så nå gjorde jeg innkjøpp til et par pastaretter
Hjemmelaget pastamedtomatsausog hummer. Pastamed hummer på El Tajo. Paella er en spansk nasjonalrett som består av kokt ris, olivenolje tilsatt safran og blandet medskalldyr, blekksprut, fisk og fugl
Pastamed reker og blåskjell i tomat- og løksaus på Sardinia. Ved Middelhavet griller de ofte sjømaten, ogskalldyr er utbredt i alt fra pasta til risotto og på pizza
(Det er den beste pastatypen til kremet pastamed fisk ogskalldyr, synes jeg. Vi komponerte en pastarettmed kremet fløtesaus, hvitløk og friske tomater som vi spiste sammen med tagliatelle
PastaBolognese. Ved å tilsette en spiseskje eller to av en rar saus, en obskur utseende pasta eller som jeg allerede har vært inne på, saltet eller tørket fisk, vips så blir maten du lager ett hakk bedre
Hell vannet av pastaenog ha den i en oppvarmet bolle. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Skru ned varmen, tilsett revne basilikumblader og reker sammen medskalldyrene