Pølseform medpasta og grønnsaker. Spe med melk og fløte under omrøring til en glatt saus. Dette er en perfekt middag hvis har litt ost og noe skinke eller bacon i kjøleskapet
Jeg har litt lite forskning her, men jeg mener at BBC for noen år tilbake viste en serie på TV om mat der tre personer fikk forskjellige varianter av pasta - kyllingpasta, fløtepasta og grønnsakspasta
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
En god pastarett og et lettvint måltid i en travel hverdag. Istedet for røkelaks kan du bruke spekeskinke, rester av annen fisk eller kjøtt eller vanlig kokt skinke
Husk og alltid bruk gaffel og skje når du spiser pasta, da er du en ekte italiener. Nydelig og smakfullt, server gjerne til venninne på neste lunsjtreffSpagetti med kremet skinke og pestosaus laget jeg for et par dager siden
Rør i skinke i terninger, strimlede tomater, hakket løk, fetaost i terninger og pasta. 300 g pasta, gjerne penne. 250 g røktskinke. Kok pasta etter anvisningene, men kort ned koketiden med 2 minutter, hell av vannet. Dekk med aluminiumsfolie, og stek i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter. La terten hvile i 10 minutter, ta så av kanten på formen, og retten er klar til servering 300 g pasta