Rens scampiene hvis de er rå/frosne. legg pastaen i en dyp bolle og hell over fløtesausen medlaksen. Pasta er alltid godt, og nå finnes det gode varianter for oss med glutenallergi, så det er ingen hindring
Begynn med å skjære laksen i passelige terninger og still dem til siden. Når denne prosessen er over, smaker du til med mer muskat og salt og pepper sammen med fløten
Riv fersk parmesan over pastaen til slutt. Bruk den laksen du har, men pass på at den er av god kvalitet da den ikke skal varmebehandles lenge, og jeg synes den skal være litt rå i midten slik at laksen er saftig
Det er et av de beste glutenfrie alternativene til pasta i mine øyne, da vanlig, glutenfri pasta stort sett bare består av stivelse og inneholder lite næring
Pasta. Alle erter og bønner med unntak av soya. Gris, okse, kalv, pølser, skalldyr, rått kjøtt og fisk. Vi hadde endel grønnsaker, bønner, kylling laks og erter fra før, så dette holder meg nok god og mett langt utti uka
wasabi, pasta eller pulver som røres ut i vann. Topp med syltet ingefær, ørretrogn og sjøalgesalat. Skjær sjømaten i tynne skiver, fisken skjæres litt på skrå og mot trevlene
Legg de varme grønnsakene og pasta på tallerkenen og topp medlaksen. Kok pasta etter anvisningen på pakken, jeg har brukt pastamed spinat, men du kan bruke en annen type pasta hvis du liker det bedre
Kok opp pasta, og like før den er ferdig (evt når den er ferdig hvis du er usikker, og ikke liker den al dente) heller du over en skvett melk eller fløte, og evt en eggeplomme (rør RASKT, ellers får du eggerøre) + krydder
Det mangler brød, ris og pasta her, det mangler melk, det mangler rotgrønnsaker. Lavkarbo har aktivt blitt tråkket på, blitt et skremselsord av media, blitt beskyldt for å føre til hjerte-kar sykdommer og mange er fremdeles nesten livredd lavkarbo