Pasta med kylling og asparges i fløte oppskrifter

0 Lagre

Kyllingfilet i form

4 kyllingfileter saltes og pepres godt, stekes i smør i stekepanna så den får en fin brunfarge, ha filetene i en smurt ildfast form, ha over 1 skive røkt skinke, og 1 skive med jarlsbergost, bruk den som er ferdig skjært opp. 8 friske grønne asparges has på toppen av kyllingen, skinken og ostenLag saus av. 4 sjalottenløk hakkesSmelt 3 ss smør i en kjele, og ha i løken, la den surre seg blankTilsett 1/2 fl eplemost, kok inn sammen med løkenTilsett 2 dll fløte, kok oppTilsett salt og pepper etter smakHa sausen over kyllingfiletene, og sett formen midt i stekeovnen på 200 gr, stek i ca 20-25 minutterSlå sausen over fileten under hele steketiden. Server med ris/poteter/pasta, og kokt brokkoli, eller en salat, eller server det man ønsker til- 4 kyllingfileter. 1 skive røkt skinke. 1 skive med. 8 friske grønne asparges
Søkeforslag og sider