Ukemeny 1/2016 Asparges , blåbærgele, brødsmuler, Cæsarsalat, cherrytomater , fargerike grillspyd, fiskepinner, fiskepinner med tilbehør, frokostrød, grønnsaksnudler, grønnsakspasta , grønnsakssaus, grillspyd med cherrytimater og spekeskinke og mozzarella, havregryn, havregrynpanerte kyllingstrimler , hjemmelagde fiskepinner, hjertesalat, indrefilet av svin, indrefilet av svin med posjert egg og asparges , kalkun, kalkun- mais- og purre suppe, kalkunrester, kalkunsuppe, middag med kalkunrester, middagstips, mozzarella, nyttårsforsett, oldemors frokostbrød, ostekremdressing, ovnsstekte fiskepinner, panert kylling , posjert egg, ratatouille, ristede hasselnøtter, saftig kalkunbryst med ratatouille, scones, slanke bondepiker, sommerlige grillspyd, spekeskinke, sunn dessert, sunn livsstil, sunn mat, sunn start på året, sunn tomatsaus til pasta , sunn ukemeny, sunne middager, timianmarinade, timianmarinert indrefilet av svin, torsk, vaniljekesam, zoodles, zoodles med sunn tomatsaus, zucchini noodles
josefinesmatgleder