Squashspagetti er noe jeg lager jevnlig, det er jo en " genial oppfinnelse ", den kan spises rå eller du kan frese den litt i panna før du blander medsaus og det du måtte ønske
Derfor er det fantastisk å kunne bytte ut hvetepastaenmed ferske grønnsaker formet som spaghetti. Her har jeg brukt gulrot, agurk og zucchini som pasta og en saus av avokado, agurk og sitron + masse gode smaker
Vi har eksperimentert litt med å varme hele porsjonen (medsaus på) litt i micro-ovnen. Legg bakepapiret med oljesiden ned – oppå «deigklumpen» som ligger på den andre bakepapirplaten
hell over en pose med spagetti saus og vann som anvist på pakken. bruk godt med olje uten smak. Vend grønnsakene over i en skål og bruk samme panne til steking av bacon,kjøttdeig og kidney bønner
Det smaker deilig og kan serveres med kokte grønnsaker/ salat og valgfri potet/ris/pasta. I tillegg er det godt med en brun saus eller en persillesaus til
Pastamed laks, erter og asparges. Spis med kokte amandine poteter og grønnsaker til. Jeg elsker å skjære den opp i tynne skiver og spise den som den er, gjerne med litt asiatisk ponzusaus til