Pasta med crème fraîche oppskrifter

Kylling med estragon og Crème Fraiche

Kylling med estragon og Crème Fraiche

Denne retten passer til det meste av tilbehør, som poteter, ris eller pasta. Det er to ting som vil gjøre kylling med estragon og Crème Fraiche til en favoritt
Kyllingform med sopp, mangochutney og creme fraiche

Kyllingform med sopp, mangochutney og creme fraiche

Servers medpasta, bulgur eller ris. Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
Pastasalat med crème fraiche

Pastasalat med crème fraiche

Favorittsalaten her hjemme er nettopp denne salaten med en blanding av fullkorn og vanlig pasta. Kok lettsaltet vann og ha i pasta
Rekepasta med crème fraîche

Rekepasta med crème fraîche

Dette er en enkel pastarett som smaker deilig. Aller best blir det selvsagt med ferske reker, men til nød kan du bruke hermetiske

Kylling med purre og Crème Frâiche

Ønsket tilbehør, som ris, pasta eller lignende. Kylling med purre og Crème Frâiche er rett og slett en fantastisk “hverdagsmiddag”
Kyllingboller i estragon og Crème Fraiche

Kyllingboller i estragon og Crème Fraiche

Tilbehør som poteter, ris eller pasta. Sett på en stekepanne, medium til sterk varme med litt olje. Kyllingboller i estragon og Crème Fraiche er en knallgod rett å lage av dette
Kremet pasta med kylling og bacon

Kremet pasta med kylling og bacon

Tilsett deretter baconet igjen og vend inn créme fraîche (light om du vil) helt til slutt. Kok pasta som anvist på pakken, jeg brukte denne under (som jeg ikke klarer å huske hvor jeg har fra dessverre)
BBQ kylling pasta

BBQ kylling pasta

bland sausen sammen medpastaen. finhakk løk og paprika og fres dem litt i en panne med litt olje til løken er gyllen
Pølser og pasta i kremet saus

Pølser og pasta i kremet saus

Serveres med salat. Pasta og pølser er mat som barn liker, og denne pølseformen her er ikke noe unntak
Kremet pasta med krepsehaler

Kremet pasta med krepsehaler

Skjær chili, hvitløk og vårløk i tynne skiver mens erter og pasta koker. Server gjerne med litt revet parmesan på toppen og om mulig ett par hele sjøkreps
My five minute crisp and creamy pasta sauce

My five minute crisp and creamy pasta sauce

Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningen er stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intenst tilfredsstillende å spise