Denne retten passer til det meste av tilbehør, som poteter, ris eller pasta. Det er to ting som vil gjøre kylling med estragon og Crème Fraiche til en favoritt
Servers medpasta, bulgur eller ris. Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
Tilbehør som poteter, ris eller pasta. Sett på en stekepanne, medium til sterk varme med litt olje. Kyllingboller i estragon og Crème Fraiche er en knallgod rett å lage av dette
Tilsett deretter baconet igjen og vend inn créme fraîche (light om du vil) helt til slutt. Kok pasta som anvist på pakken, jeg brukte denne under (som jeg ikke klarer å huske hvor jeg har fra dessverre)
Skjær chili, hvitløk og vårløk i tynne skiver mens erter og pasta koker. Server gjerne med litt revet parmesan på toppen og om mulig ett par hele sjøkreps
Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningen er stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intenst tilfredsstillende å spise