Man trenger ikke savne verken ris, pasta eller potet. Har jeg det travelt og ikkesærligtidtil å lage så mye mat, hender det jeg tar med meg en avokado og et par bokser makrellitomat og spiser det sammen med littmajones
Det lavkarbo-tilhengerneimidlertid er enige om, er at vi må bort fra et typisk norsk høykarbo kosthold som inneholder mye raske karbohydrater (sukker, godterier, brød, poteter, ris og pasta)
(Innlegget er ment som inspirasjon, jeg kan komme tilbaketil mer konkrete oppskrifter andre lunch-forslag om dere vil) MinetipsLag alt klart kvelden før så har du tidtil en god frokost på morgenenBruk bokser, gjerne flere små, så blirikke maten klemt eller mostBruk frukt og grønnsaker for å få maten til å se mer spennende og innbydene utHa gjerne pålegget i den opprinnelige embalasjen/egen boks frem til du skal spise det (da holder deg seg mye friskere)Middagsrester kan blirfantastisk god lunch dagen etterVariasjon er alltid bra, vær kreativI flere kantiner/skoler/arbeidsplasser har man tilgangtilmicro, da har man mange muligheterVarme luncherWok (like god kald som varm synes jeg)OstesmørbrødPizza, pasta, lasagne eller andre middagsresterHavregrøt Selv om det kan være godt å ha med seg pålegg å ha det på skiver/knekkebrød når det skal spises er også sandwichveldiggodtSandwichSmøralltid med smør, yoghurt naturell, rømme eller majones så holder brødet seg saftigHa masse grønnsaker og salatBåde skinke, kylling, egg og sjømat smaker godt, gjerne sammen med ost Her har jeg ost og skinke + salat, agurk, tomat og paprika Salat og egg på toppen, på skiven under er det ruccola, brie og ripsgele