Alt av mel, pasta, ris, bønner, linser etc måtte ut. Fisken smaker best når den kommer fra fiskedisken, hvis du ikke fisker den selv da Ved å alltid ha kjøtt, kraft, kylling eller fisk i fryseren og grønnsaker i kjøpeskapet er det lettere å planlegge middagen
frukt og grønnsaker, pasta, ris og poteter. Bruk tynne brødskiver eller knekkebrød med mye proteinrikg pålegg som kjøtt, fisk, kylling, magre meieriprodukt, erter bønner og linser
Jeg har litt lite forskning her, men jeg mener at BBC for noen år tilbake viste en serie på TV om mat der tre personer fikk forskjellige varianter av pasta - kyllingpasta, fløtepastaoggrønnsakspasta
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Når jeg setter opp kostplaner så består ofte et av alternativene av middag med ris/potet/pasta/speltlomper sammen med kylling, kjøtt eller fisk og en fettkilde
De fleste må ta til takke med pasta med hest eller ferdigpizza med hest. Kylling, pinjekjerner, rødløk ogsopp er en favoritt, og jeg topper heile driden med oregano, cottage cheese og litt ost (i dag ble det mozzarella)
litt hvetemel- litt god kraft- pasta- asparges eller andre gode grønnsaker- salt og pepperKrydre kyllingfileter med salt og pepper (vær litt forsiktig med saltet siden skinken er salt)
litt hvetemel- litt god kraft- pasta- asparges eller andre gode grønnsaker- salt og pepperKrydre kyllingfileter med salt og pepper (vær litt forsiktig med saltet siden skinken er salt)