En perfekt rett forbarna en Fredag eller Lørdagskveld. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
En perfekt rett forbarna en Fredag eller Lørdagskveld. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Jeg lager ofte variasjoner over rotmos til for eksempel pinnekjøtt,røkte pølser eller svineknoke. eks sellerirot sammen med gulrot,pastinakk, søtpotet eller kålrot og kanskje noen broccolistilker og jordskokker, så smaker mosen mer og kan med hell brukes til pasta
Pasta og pølser er mat som barn liker, og denne pølseformen her er ikke noe unntak. Formen er lettlaget og er en god hverdagsmiddag, lager du dobbelt porsjon blir det litt til overs til kvelds også
Jeg laget kjøttboller som jeg hadde til, men ønsker du en sunnere variant kan du prøve stekt kyllingfilet i tynne strimler eller prøv en billig variant og bare dropp hele kjøttet fordi sausen smaker utrolig godt alene også
Jag och barnen har till och med varit ute på en lång cykeltur idag, utan att blåsa bort. Även om jag inte har lyckats övertyga alla i familjen att vitkålsspagetti är bättre än vanlig pasta så åt alla åtminstone, antagligen påverkade av all frisk havsluft
Surr hvitløken i olivenolje på ikke alt for høy varme til den begynner å bli gul. Mange barn er skeptiske til hvitløk, men når du bruner den i pannen først får den en nøtteaktig smak
Etter steking kan du skjære pasta-strimler med for eksempel et pizzahjul. Og så er det jo så artig å lage maten selv helt fra bunnen av, og en stor fordel med det må være at da slipper en unna mange tilsetningsstoffer og får rett og slett et sunnere måltid