Kok pasta etter anvisning på pakken, i lettsaltet vann. Sil pasta, rør inn bacon og saus. Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "PastadiParma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara. - 200 gr fullkorn pasta- 3 skiver bacon, i terninger- 2 stk egg- 1 1/2 dl fløte- 30 gr parmesan- Sort pepper- 2 ts salt- 2 ss frisk basilikum, finhakket . - Kokkeliten 200 gr fullkorn pasta- 3 skiver bacon, i terninger- 2 stk egg- 1 1/2 dl fløte- 30 gr parmesan- Sort pepper- 2 ts salt- 2 ss frisk basilikum, finhakket
Pasta med parma og parmesan. Kok pasta al dente omtrent 130 g. 85 g parma- skill fett og magrere stykke og skjær i biter. 85 g parma- skill fett og magrere stykke og skjær i biter
Både til pasta og til grilling. Alle klarer vi å lage en god hjemmelaget pizza, men det som gjør disse pizzaene så spesielt gode er råvarene og de enkle prinsippene
Bruk glutenfri pasta dersom du ikke tåler gluten. Dere som følger meg på instagram, snap og blogg vet at jeg var i Italia for et par uker siden hvor jeg fikk lære alt om parmaskinke produksjon
*Samtidig koker du opp pastavann til å forvelle pastaplatene hvis du bruker tørr lasagna. Får jeg tak i fersk steinsopp, er dette etter mitt skjønn kjempegod festmat, spesielt hvis du tar deg tid til å lage fersk pasta
PastadiParma fra pose. Ja, nå tenker nok du at det er heldig, men ikke hos oss. Her er det ikke «kan du vær så snill å bli ferdig på badet, for jeg hadde satt pris på å komme tidsnok til skolen», så det var et lettelsens sukk fra meg når alle var vel utav døren
Parma ost på pasta er også å anbefale, det gir en ekstra nydelig finish på retten. Arbeid inn resten av hvetemelet med hendene til deigen er smidig, jevn og ikke for hard
Ha smøret i den kokte pastaen. Legg parmaskivene på en stekeplate kledd med bakepapir. Bland spaghetti, parmaskinke, asparges, vårløk, tomat og basilikum