Jeg ble helt forelsket i denne serien. Veldig godt til sjokolademousse, iskrem etc. Jeg dekker hele formen godt med aluminiums folie på utsiden, slik at det ikke kommer noe vann i den mens kaken stekes
Følg passionforbaking på instagram og gjerne bruk hashtag #passionforbaking eller #manuelakjeilen når dere baker noe fra bloggen, jeg elsker å se hva dere lager, og når dere tagger meg så kommenterer jeg alltid ditt bilde også
Sjokolademoussen kan du fordele lagvis med bringebærpunchen i små porsjonsglass. God kveld alle sammen, håper dere fortsatt kan nyte solen og den deilige sommeren
Håper dere alle hadde en fantastisk helg og er klar for en ny uke med nye muligheter. Smaken av sjokolade chip cookies og sjokolademousse gjør seg veldig godt sammen
Jeg vil også si tusen takk for alle herlige kommentarer, e-mail og sms som jeg får av dere daglig, og også alle de hundrevis av kommentarer dere skrev på give-away igår
Det er passionforbaking, følg meg gjerne der, legger ut nye bilder daglig. Tilsett så vaniljepaste, knuste oreokjeks og rømme, og bland det forsiktig sammen
Sett den til sides så den blir litt kaldere, men fortsatt er flytende. Jeg har fylt kaken med krem og sjokolademousse, men du kan selvsagt prøve Manuelas variant med Lemon curd, hvit sjokoladecurd og italiensk marengs
Jeg brukte frosne bær , siden det ikke er sesong for ferske bær enda. Lag sjokolademoussen som det står på pakken og legg den på kakebunnen , ha kakeringen på fremdeles