Jeg toppet dem med pastellfarget Vanilla Bean frosting…bare for å få en litt “vintage look”. Små, hvite kakepynt gir en litt mer “vintage look” på disse cupcakes
En Orange Chocolate Coconut and Passion Cake. - 4 eggehviter. - 4 eggeplommer. 4 eggehviter. 4 eggeplommer. Nå er det jo vinterferie og vi er så heldige at vi får storslagent besøk av Tante Thorhild og Farmor (på hele 89 år
Could it be any more adorable or vintage looking than this. I’ve called this issue “Vintage cakes & sweets”, simply because I love the look of everything vintage
- 1-5 runde former ca 22 – 24 cm str. - 4 ts bakepulver. - 2 ts SP eller 4 ss Maizena (Maizena blandes inn med melet). Jeg setter hver skål og har ca 400 g røre i hver siden hele røren veier ca 2000 g. Steketid er ca 14-18 min om du bruker en 22 – 24 cm stor form. - 4 ss Bols Bananlikør (har du ikke dette så kan du bruke f. Når du har pisket inn halvparten av melisen tilsetter du smak, altså 4 ss med bananlikør e. 24 cm str. 4 ts bakepulver. 2 ts SP eller 4 ss Maizena (Maizena blandes inn med melet). ca 14-18 min om du bruker en. 24 cm stor form. 4 ss Bols Bananlikør (har du ikke dette så kan du bruke f
4 egg. 4 egg 1,5 dl Cointreau (evt. Denne oppskriften har jeg gledet meg lenge til å prøve ut. Jeg har fått den av min mor, og den er visst nedarvet i generasjoner i familien