Pasjonsfrukt krem til makroner oppskrifter

Makroner m/ pasjonsfrukt

Derfor har jeg også laget lekre makroner med vaniljesmak og pasjonsfruktkremtil fyll. Lag pasjonsfruktkremen mens makronene tørker
Makroner med pasjonsfrukt

Makroner med pasjonsfrukt

Rør hele tiden, prøv å ikke få krementil å koke, men hold det rett under. Pasjonsfruktkrem. Som du skjønner så er det oppgitt i gram, og det er viktig at du måler opp nøye når det kommer tilmakroner
Franske Makroner med eksotisk smak av kokos og pasjonsfrukt!

Franske Makroner med eksotisk smak av kokos og pasjonsfrukt!

Kjør smør og melis i kjøkkenmaskinen til du har en hvit og luftig krem. En nydelig blanding av den kjente makronsmaken, søt vaniljesmørkrem, frisk pasjonsfrukt og kokosnøtt syltetøy og med knasende kokosnøttbiter på toppen

Tropiske Makroner

De er som franske makroner, bare med litt kokos i, og så er de fylt med deilig pasjonsfruktkrem. Lag pasjonsfruktkrem eller annet godt fyll
Ostekake med pasjonsfrukt

Ostekake med pasjonsfrukt

) Bland pasjonsfruktsaften, sukker og kremost med en kjøkkenmaskin til du har en jevn masse. Som jeg skrev innledningsvis så er oppskriften basert på en oppskrift av Sverre Sætre, men jeg har modifisert den ved å tilsette smakssatt kremost, samt å legge til et lag med hjemmelaget appelsingelé på toppen
Passionfruit Curd

Passionfruit Curd

I morgen skal jeg gi deg et tips på hvordan pasjonsfruktkremen kan brukes til frokost. Avkjøl pasjonsfruktkremen og ha den i en egnet skål eller glasskrukke som rommer ca
Mosterkake

Mosterkake

Trykk lett så bunnen fester seg i nougatkremen. Trykk lett så bunnene fester seg til ganachen. Resten av kremen oppbevares i kjøleskap så lenge

Berits pièce montée

Kakefyll og trekk under marsipan – italiensk smørkrem med pasjonsfrukt. Dynk lagene med pasjonsfruktlikør

Best of 2015

I tilleggtil Sri Lanka har jeg også rukket en tur til Malta og til København, samt en hel del både rundt om i Norge og Sverige
Pasjonsfruktmakroner

Pasjonsfruktmakroner

Pasjonsfruktkrem. Avkjøl kremen og sett den i kjøleskapet (gjerne over natten). Her er oppskriften jeg bruker til denne makronen