Rør hele tiden, prøv å ikke få krementil å koke, men hold det rett under. Pasjonsfruktkrem. Som du skjønner så er det oppgitt i gram, og det er viktig at du måler opp nøye når det kommer tilmakroner
Kjør smør og melis i kjøkkenmaskinen til du har en hvit og luftig krem. En nydelig blanding av den kjente makronsmaken, søt vaniljesmørkrem, frisk pasjonsfrukt og kokosnøtt syltetøy og med knasende kokosnøttbiter på toppen
) Bland pasjonsfruktsaften, sukker og kremost med en kjøkkenmaskin til du har en jevn masse. Som jeg skrev innledningsvis så er oppskriften basert på en oppskrift av Sverre Sætre, men jeg har modifisert den ved å tilsette smakssatt kremost, samt å legge til et lag med hjemmelaget appelsingelé på toppen
I morgen skal jeg gi deg et tips på hvordan pasjonsfruktkremen kan brukes til frokost. Avkjøl pasjonsfruktkremen og ha den i en egnet skål eller glasskrukke som rommer ca