Pascal fraisier oppskrifter

Fraisier 2.0 (Pascals franske jordbærkake)

Fraisier 2.0 (Pascals franske jordbærkake)

Dette er hva Pascal skriver om kaken i oppskriftsboken som også bærer hans navn. Denne kaken ble min nemesis i Hele Norge Baker og det tok lang tid før jeg orket ord som eggekrem og Fraisier igjen
Pascals Fraisier!

Pascals Fraisier!

-) da lagde jeg for første gang Pascals kjente kake Fraisier. Pascal bruker kun jordbær i midten av kaken, men jeg valgte å legge på litt amerikanske blåbær for å få fargene rødt, hvitt og blått
Fraisier – Fransk Jordbærkake

Fraisier – Fransk Jordbærkake

Ta en kikk på Pascal sin video HER av hvordan han baker kaken, her avslører han også en del triks som han ikke sier noe om i boken sin
French “Fraisier”

French “Fraisier”

I rarely just use another recipe because I like to adapt them to my taste and preferences, but Pascal Dupuis is a man of my taste, and I can’t find anything to change to this recipe

Cremè Mousseline Fraisier

(Anbefaler å se Pascals film for fremgangsmåten. Etter forrige søndags «Hele Norge Baker» program ble jeg så nysgjerrig på utfordringen om å lage Fraisier
Mine «Must haves» på Kjøkkenet

Mine «Must haves» på Kjøkkenet

Pascal bruker denne type kakeform mye. - Mange kaker har en form for rundt sukkerbrød som base, og en rundt form er også genial å bygge kaker i eksempelvis fraisier og iskake
Pascal' s Fraisier

Pascal' s Fraisier

Bunn125 g sukker4 egg125 g hvetemel1 ts bakepulverFyll500 g kokende melk150 g sukker60 g maisenna4 eggeplommer250 g romtemperert smør250 g jordbær delt i toLake100 g vann50 g sukker15 g rom (eller en vaniljestang)Start med å lage bunnen
Pascal sin Fraisier

Pascal sin Fraisier

Hei. ) Etter spørsmål på instagram fra Aina Karlsen, om oppskrift på denne godsaken her, så legger jeg ut den her på bloggen
Fraisier - Fra Hele Norge Baker

Fraisier - Fra Hele Norge Baker

Her kan du få en video av Pascal som lager Fraisier kaken. Fraisier kake fristet utrolig mye etter å ha sett Hele Norge Baker på TV3
Fraisier – En fransk klassiker

Fraisier – En fransk klassiker

Mengdene som står i Pascal sin bok lærte jeg den harde måten at ikke passet inn i «vanlige» kakeformer derfor skal dere slippe å måtte feile selv og får derfor ferdig tilpasset Fraisier oppskrift av meg
Dagens kake :)

Dagens kake :)

Vi brukte god tid hjemme og jeg lagde en fraissier etter oppskriften til Pascal. I filmen sier Pascal at man skal blande maizennamelet i litt av melken fordi du vil få en ubehagelig smak av maizenna om du blander det med eggeplommene og sukkeret

Jordbærkake med Creme de Mousseline og Ganachetrekk

Den er basert på pascal sin fraisier kake, men sjokoladeganachen og karamellen har jeg laget selv. Jeg brukte oppskriften til Pascal sin fraisier og mousseline creme som dere finner i boken hans