Parmesan oppskrifter

16 Lagre
Poteter med parmesan

Poteter med parmesan

Her er det parmesan som får sette den fine touchen. Parmesan. 8-10 poteter3 ss olivenoljeParmesanTimian eller rosmarinSalt og pepper. Strø over raspet parmesan og stek potetene i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter til de er møre og osten er gylden
11 Lagre
Pastagrateng med parmesan

Pastagrateng med parmesan

50-75 gram skikkelig parmesan (Ikke bruk den gule boksen med Pasgrasan). Deretter rev jeg parmesan over, og satte formen i ovnen på 200 grader c. 50-75 gram skikkelig parmesan (Ikke bruk den gule boksen med Pasgrasan)
9 Lagre
Potetmos med ramsløk og parmesan

Potetmos med ramsløk og parmesan

Potetmos med ramsløk og parmesan er flott følge til nærmest all middagsmat og er gjort i en fei. Hell av kokevannet og la potetene stå uten lokk for å dampe fra seg i ett minuttTilsett smør, olivenolje og hakket ramsløkMos med en grønnsaksmoser til ønsket konsistens, den kan godt være litt grovBlir mosen for tørr så tilsett litt melkSmak til med salt og pepperServer potetmosen med noen dråper olivenolje og et dryss parmesan og grov pepper ved servering
Søkeforslag og sider