Ja om du ikke koker poteter eller lignende da. Steinbitfilet med parmesan/sitronsmør og stekt spinat kommer til å rangere på toppen av mine fiskemiddager i lang lang tid
Riv gjerne over litt parmesan ved servering, om du ønsker det. Det kan være fint å bruke grønnsakspureér, ulike salater, og som her, stekt blomkål som variasjon eller alternativ til ris, poteter og kokte grønnsaker
Mos potetene og la det avkjøle seg litt før du blander inn mel, parmesan og eggeplommer. Gnocchi lager du ved å skrelle og koke potetene, damp de godt av
Ta potetene ut av ovnen og samle potetene på den ene siden av formen og brokkolien på andre siden Ha over revet cheddar og parmesan ost på potetene og brokkolien
Rør inn den godt inn i vannbakkelsrøren sammen med revet parmesan. Lammecarre med urtecrust, persillerotkrem, provence potet Laurette, rødvinsaus, dulcitatomater og sprøstekt champignon
Rør inn parmesan og egg, rør til det er en jevn og fin saus. Først laget er stektpotet og aubergine, dette tar litt ekstra tid men smaken blir så utrolig mye bedre en om du koker potetene
Pizza med mascarpone, parmesan og chorizo. Stek hvitløk, rødløk, kikerter og kalkunkjøttet i en panne med litt olje, salt og nykvernet pepper til det blir litt stekt og gyllent i farge
Prikken over i`en er å raspe litt parmesan over retten før servering – så godt. Her er kyllingen krydra med maldonsalt og kverna pepper, og stekt i smør og olivenolje
Poteter står ikke så ofte på menyen her i huset, vi hadde derfor fortsatt noen poteter igjen etter jul, så for å unngå å kaste disse, måtte det bli noe som passet til potetmos