En jeg studerer med som heter Kristin lurte på om jeg kunne lage grove ost og skinke horn. Vi pleier å ha lange dager på skolen i eksamensperioden og da er det lettvint å ta med seg ost og skinke horn til lunsj
Ha alle ingrediensene (unntatt en liten neve parmesan) i en bolle og bland det godt sammen. Fikk plutselig for meg at jeg skulle lage proteinbrød med ost og skinke
Gratinert loff med skinke. Skjær skinken i biter og legg den sammen med loffbiter i loffen. 1 pk bogskinkeen god bit purre (5-6 cm)1 beger creme fraicheca 100 g majones6 eggsjyen fra bogskinkensmak til med salt og pepper1 ts valnøttsennep (eller vanlig dijon). (Den ene loffen fikk i tillegg litt revet parmesan)Gratiner på 200* ca 30 minutter. 1 pk bogskinke
Resten (minus trøffelolje og basilikum) kuttes og freses i en gryte før man rører inn creme fraiche og parmesan og topper det hele med trøffeloljen og basilikumen
Dette er en rett ikke så ulik Carbonaratil 4 personer 500 g spaghetti freser 1 fedd knust hvitløk i litt oljehar i3 dl fløte og 2 dl melk1 klype muskattsalter og peprer kutter opp ca 400 g skinke og har i sausen med 1 dl revet norvegia 0,5 dl revet parmesan bland dette med pastaen og pynt gjerne eller sever med sprøstekt bacon. ca 400 g skinke. 0,5 dl revet parmesan
I denne oppskriften får du umami fra parmaskinke ( du finner informasjon om umami i skinke på Umami Information Centre her) og fra parmesanost i vellykket kombinasjon med kyllingkjøtt