Det er ganske enkelt panertkylling toppet med tomatsaus og parmesan. KyllingParmesan (Chicken Parmesan) er en tradisjonell italiensk rett som har vært populær i mange tiår
Jeg har laget mange retter med panertkylling og fisk gjennom årene, mandelmel og sesammel er genialt å bruke til dette – her har dere en versjon med parmesanost i tillegg
♥ Ha eggene i en bolle, og mandelmel og parmesan i en annen. Mandelpanert torsk med avokado og dip. Panering har jeg gjort helt siden mandelmel kom på markedet, det gir en god smak til fisken/kyllingen/grønnsakene eller det du måtte ønske å panere
Jeg har laget mange retter med panertkylling og fisk gjennom årene, mandelmel og sesam-mel er genialt å bruke til dette – her har dere en versjon med bare parmesanost
Ha revet parmesan på en tallerken, og rull aspargesen i dette. Kjøttboller med sitrongress og korianderStekt brokkoliSteinbit med smørbakt purreMandelpanert scampiMango og ananassalsaVårruller med grønnsaker og sjømatAsparges med filobunn*Fylte kylling overlår*Maki*Laksekaker*oppskriftene finnes på bloggen fra før
)Hell cornflakes i en bolle og tilsett parmesan, paprikapulver og salt. Man skal kanskje ikke skryte for mye av maten man lager selv, men disse kyllingburgerne var så himla gode at endorfinene mine løpte lykkelig løpsk rundt i hele kroppen