Jeg brukte jarlsberg og parmesan. I dag vil jeg dele denne oppskriften på bacon og brokkolipai. Dette er en saftig og god pai som passer godt til en frisk tomatsalat
Egentlig skulle jeg tømme kjøleskapet siste kvelden og hadde i tillegg til en del poteter,ferdig paideig , bacon , hvitløk,vårløk , litt creme fraiche , edamer og parmesanflak
For dem som ikke spiser parmesan, kan man bytte dette med feks fetaost eller annen vegansk ost. I går lagde jeg en kjempegod kjøttfri pai, under finner dere oppskriften ->
hvitost eller parmesan (raspet) til topping før steking. Dagens middags tips er Shephards pai - som ikke er en pai, men en slags gryterett med kjøttsaus og potetmos
Skal teste ut tipset med litt parmesan og muskat i cottage cheesen som en leser tipset om. Eg har mange varianter av pai i arkivet - smuldrepai, pai med crunchy topping, middagspai også vidare, men ingen oppskrift på søt paibunn