Skjær bort kantene fra chevren. 500 g chevre. 15/20 stk skiver med parmaskinke, evt. Kok opp vann smakssatt med salt, pepper, sukker og litt olivenolje
parmaskinke eller fenalår)50 gr. Jeg har helt dilla på salat om dagen - må være vårens anmasj. -) Dette er en salat med Bresaola (italiensk variant av lufttørket, lettsaltet oksefilet som har modnet i 2-3 måneder), chévre (fransk geitost), jordbær og pærer
Ha til slutt litt chevre og finhakket vårløk over, og frisk kvernet pepper. Ha så over litt parmaskinke og bakt fiken (ha fiken i ovnen på 225 grader i 30 minutter
creme fraicheSmuldret chevre til toppingOpprinnelig skal det være parmesan,men syntes det ble litt salt så jegforetrekker chevreLegg spinaten i et dørslag, tøm over kokende vann og la vannet renne godt av
Som en ekstrem god nummer to kommer parmaskinke, chevré og ruccola. Om du heller vil ha på parmaskinke istedet for chorizo tas også denne på etter at pizzaen er stekt, eller om du er gravid tar du den på før slik at parmaen blir gjennomstekt