Lenge sida vi har hatt fylt paprika - noe som var en gjenganger en periode. 2 store paprikaer (som kan stå av seg selv). 1 ts hakket chili, 2 ts paprikapulver, 2 ts curry, salt og pepper. Fyll deretter squasj og paprika, strø på ost og stek på 200 grader i ca 15 minutter. 2 store paprikaer (som kan stå av seg selv). 1 ts hakket chili, 2 ts paprikapulver, 2 ts curry, salt og pepper
Fyll paprikaen deretter med blandingen og topp med osten i biter. Fylt paprika til ca 2 porsjoner. 2 store paprika, alle farger kan brukes. Mens risen koker deler du paprikaene enten i 2 på langs eller ved å skjære av toppen. Sett paprikaene igjen i ovnen og stek videre i ca 10-15 min. 2 store paprika
paprika (tyrkerne har til og med en egen type som brukes til nettopp dette, litt mindre og med mye tynnere vegger enn paprikaene vi er vant til i Norge), squash, aubergine, tomat, løk – ja, som det så ofte er er det bare fantasien som setter grenser
Denne oppskriften er inspirert av en rett jeg fikk servert i Hellas en gang, den gangen var paprikaen fylt med ris (som også er veldig godt), men jeg fylte mine med quinoa i stedet, for det er både sunnere og mer mettende
Tofu paprika masala er rett og slett stekt tofu med paprika og krydder. Ha i paprika og stek videre på medium varme til paprikabitene begynner å bli møre
Paprika smaker aller best fylt med masse godsaker og bakt i ovnen. Her har jeg fylt de røde paprikaene med et deilig fyll av ris, bønner, løk, gulrot, spinat og masse krydder
Del paprikaene i to på langs. Tilsett deretter paprika, kummin og litt stevia. Når paprikaen og løken har sunket godt sammen, kutt opp et par tomater og ha i og hell på eddik
Paprika. Mens dette steiker ferdig, lager du til paprikaen og tomatskivene. Fyller paprika me kjøttfyllet og dekker med ost, så legger du tomat skivene i ildfasteforma med litt kjøttfyll på og med ost over