Håper noen kan kose seg med disse, er ikke gøy med allergier i starten når en får beskjeden erdet ganske overveldende uansett allergi men om du er her inne å nettopp har fått en diagnosekan jeg love deg at det blir lettere ettehvert og at det er utrolig hva vi venner oss til i hverdagen
Men de er også laget med havremel, noe som gjør de mye mer mettende enn vanlig. Server med syltetøy. Disse pannekakene er laget uten sukker, jeg syns ikke sukker har noe i middagspannekaker å gjøre
Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi. (Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annen konsistens fordi den er ovnsbakt)
Ønsker du noe søtt over kan du for eksempel prøve Fiber Sirup Gold som er søtet med stevia, den smaker bedre enn mye annen søtning, men ikke helt som “ekte vare”
Stek så pannekaker på vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norskepannekaker
Bland melk, smør og melblandingen medegg godt sammen til det ikke er none klumper igjen. Server pannekakene med lønnesirup, vaniljeis, sukker, syltetøy eller noe annet du syntes er godt
Disse pannekakene kan også spises medbrunost, egg eller annet pålegg. Jeg elsker duften av pannekaker på morgenen og jeg liker den spesielt godt med masse frukt og bær