I dag skal du få oppskrift på noen gode og sunne gresskar pannekaker. Konsistensen på pannekakene avgjøres av om du bruker hele havregryn eller havremel, og om du moser cottagecheesen godt
Gjerne hell røra i et desilitermål slik at du kan helle den i små runde pannekaker i panna. 3 egg. 3 ss cottagecheese. 1 dl havregryn. 3 egg 3 ss cottagecheese. 1 dl havregryn
Valget sto mellom vafler og pannekaker, men vaflene vant loddtrekningen i går. Ikke hadde jeg kesam, slik som jeg pleier å bruke i vaffelrøra, men det funka krutt med cottagecheese også
Bruk gjerne en stavmikser eller blender slik at du unngår klumper fra havregryn og cottagecheese. Vi er halvveis i uken og hvorfor ikke feire med deilige proteinpannekaker med sjokoladebiter
Har du ikke natron eller bakepulver, kan du eggehviten og vende den inn etter at det andre er mikset sammen i en blender, for å få litt luft inn i røra
Dei er mektige og mettande ettersom dei er proteinrike og eg har brukt havregryn i oppskrifta. ) Mitt valg denne gangen falt på cottagecheese, blåbær, bringebær, kiwi og sukkerfri, brente valnøtter
En av mine medstudenter fortalte at hun lager pannekaker av cottagecheese, egg og havregryn og det bestemte jeg meg for å prøve med en gang jeg kom tilbake til Hellas