Pannacotta er et godt eksempel på det. Ingen er vel bedre enn italienerne når det gjelder å skape store smaksopplevelser av få ingredienser på en enkel måte
♥ Merk at denne oppskriften er beregnet på små dessertskåler. Pannacotta er en deilig italiensk vaniljepudding som jeg her serverer med hjemmelaget jordbærsaus (jordbærcoulis)
Pannacotta med bringebærsaus. Hell så pannacottaen over på glass og sett i kjøleskapet. Når pannacottaen er stivnet har du bringebærsausen på toppen og pynter gjerne med blåbær eller andre bær
Pannacotta er en fløyelsmyk fløtepudding fra Italia. Frosne bær bør tine litt før du blender deVed servering har du bærblandingen over panacottaen og pynter eventuelt med friske bær
Syren fra appelsinlaken gjør at pannacottaen skiller seg om den står for lenge i samme glass. Lag pannacottaen noen dager før servering, dekk over med plastfolie og sett i kjølekapet
Pannacotta er utvilsomt veldig godt. Pannacotta er superenkelt å lage – og enkel å imponere med. Hell pannacottaen i serveringsformer og la de stivne i kjøleskapet