Er det mulig å lage dette med sjokolade pudding istedenfor gele. ♥ Det er veldig viktig at geléen har stivnet helt før du har over pannacotta-fløten, ellers vil fløten blande seg med geléen i stedet for å legge oppå
Husk at pannacottaen blir søt, og at geleen først og fremst skal være syrlig – men alt med måte. La geleen kjøle seg ned, før du heller den i bunnen av glassene du skal servere pannacottaen i
Her kommer oppskriften på en ganske klassisk pannacottamedbringebærgele. Pannacotta er perfekt som dessert, du kan fint lage den noen dager før gjestene kommer
Ikveld har vi invitert til familiekveld med søsken ( svigersøsken ) og nieser og nevøer, barna får barnemeny ( pølse og pommesfrites ) og vi voksen skal kose oss med Elg Bourguignon, til dessert er det gele og vaniljesaus til barna og pannacotta til oss voksne
Vi starter ut med en kjempegod pannacottamed hjemmelaget gelé på toppen. Når pannacottaen har hvilt ferdig, er det tid for å lage geléen som skal på toppen
PannaCotta er som en melkebasert pudding hvor man kan variere med alle mulige smaker. Har i det siste fått øynene opp for PannaCotta, som på italiensk betyr kokt fløte, så vidt jeg har forstått
Verdens enkleste hjemmelagde iskrem lager du med søt, kondensert melk. Ha kremfløten, søtet kondensert melk og vaniljeekstrakt i en vispebolle og pisk ingrediensene sammen med elektrisk mikser til du får en myk, stivpisket krem
Vaniljekremen lages med eggeplommer og melk og tyknes med maisenna. Bland godt med håndvispen. Dekk med friske bær og du har en fantastisk flott sommerpai