Pannacotta med sukrede jordbær er en populær sommerdessert hos både store og små. Pannacotta. Når jordbær blandes med sukker og får stå en stund i kjøleskapet, vil bærene etter hvert begynne å safte seg slik at du får jordbær som ligger i en nydelig jordbærsaus
PannaCotta er en helt vidunderlig dessert. Limemarinerte bær er kjempegode til den litt søte desserten, og denne gangen valgte vi å bruke jordbær (og noen blåbær som vi hadde liggende i kjøleskapet)
Jeg laget pannacotta med lime-marinerte jordbær til dessert. Pannacotta er også veldig enkelt å lage, og noe jeg sverger ofte til dersom jeg skal ha en dessert til mange mennesker
Pannacotta er en av mine favorittdesserter. Denne varianten er «støpt» i brødform som karamellpudding og er toppet med pasjonsfruktgelé samtidig som den er fylt med jordbær
oppskrift på den Italienske desserten PannaCotta, som betyr kokt fløte. ½ kurv jordbær. Du kan gjerne lage dem dagen før de skal serveres, men vent med jordbærene
eks bringebær, jordbær eller skogsbærsblanding. Pannacotta er en fløyelsmyk fløtepudding fra Italia. Frosne bær bør tine litt før du blender deVed servering har du bærblandingen over panacottaen og pynter eventuelt med friske bær
Man får selvsagt den beste smaken med hjemmelaget gelé laget med ekte bær, men i dag viser jeg dere den enkle varianten med kjøpt jordbærgelé, som er den varianten barna pleier å foretrekke
En artig måte å lage godteri-pannacotta på er å smelte bilgodteriet sammen med kokende fløte. Hell den grønne godteri-fløten over den stivnede rosa pannacottaen i glassene