Panko panering oppskrifter

Panert aubergineskiver med økologisk tomatsaus

Panert aubergineskiver med økologisk tomatsaus

«Hemmeligheten» er at jeg panerte dem i panko før jeg stekte dem, og derfor fikk de en sprø skorpe. Panko er japanske, tørkede brødsmuler som du får kjøpt i asiatiske forretninger
Kylling katsu curry

Kylling katsu curry

Vend kyllingbrystene i den krydrede melblandingen, deretter i eggeblandingen og til slutt vender du dem i Panko brødsmulene
Vegetarburger à la Smalhans

Vegetarburger à la Smalhans

Pankomel. Panér med pankomel og stek burgerne i olje til de er gjennomvarme. Ikke noe hokus pokus med pankomel
fish & chips med popcorn

fish & chips med popcorn

Bland popcornet med pankoen. Til paneringen knuser du popcorn. mel, egg, panko/popcornblanding, form kledd med papir der fisken kan renne av seg
Pankopanert kyllingbryst fylt med blåmuggost

Pankopanert kyllingbryst fylt med blåmuggost

Jeg mottok for en tid tilbake «Panko Breadcrumbs» som en vareprøve fra Haugen Gruppen i forbindelse med en workshop jeg deltok på og bestemte meg for å prøve meg på noen forskjellige paneringer til kylling

Sprø fiskepinner, chiliaioli og søtpotetchips

Pankopanerte fiskepinner. Bland panko, revet sitron- og appelsinskall samt persille på et tredje fat. Dypp fisken først i mel, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen (vend fiskebitene godt i alle tre blandingene)
Pankostekte skreitunger

Pankostekte skreitunger

Paner dem så i pankomelet. 10 g pankomel eller brødsmuler. Saus. Kutt opp ingefæren og hvitløken i små biter og bland det med soyasausen og sambal oelek