Panert sei oppskrifter

Panert sei med grønn potetsalat.

Panert sei med grønn potetsalat.

Panertsei med grønn potetsalat. Seiens perlegrå fiskekjøtt har en mer karakteristisk smak enn andre hvite fisker
«Fish & ships» av rødspette med remulade

«Fish & ships» av rødspette med remulade

La den ferdig panerte fisken renne av på tørkepapir. 800 g fiskefilet av rødspette, torsk eller sei. Relatert 800 g fiskefilet av rødspette, torsk eller sei
Hjemmelagde fiskepinner

Hjemmelagde fiskepinner

Lager du mer en du trenger er det fint mulig å fryse fisken etter du har panert den, så har du middag til en annen dag
Middagsforslag: 3 proteinrike , sunne og gode fiskemiddager

Middagsforslag: 3 proteinrike , sunne og gode fiskemiddager

Pannestekt Sei med hasselnøtt topping, bråstekte poteter og brokkolisalat. 400 g sei krydres med salt og pepper, pensle de med litt eggehvitte og legg på hakkede hasselnøtter. Seifiletene stekes først 2 minutter med nøttesiden ned, snu de og stek de ferdig. Når grønnsakene er møre legger du i 300 g torsk eller sei som du lar trekke (ikke koke) sammen med det andre i ca. #middag #fisk #proteiner #sunn #god #forslag #sei #panert #hampfrø #plukkfisk 400 g sei

Smak for Alle og Fisk på Menyen !

Nøttepanert Rødspette med Ovnsbakt søtpotet , Salat og en slags Tartarsaus. Stort sett spiser jeg torsk og sei og da kjøper jeg hele fisk
Paneringsmel

Paneringsmel

Til panert strimlet kyllingfilet, wienerschnitzel av banket kylling- eller svinefilet, eller hjemmelagde fiskepinner, vender jeg først i dette melet, deretter i sammenvispet egg, og til slutt i gari blandet med litt salt, paprikapulver og løkpulver
Mandelpanering og møllevandring

Mandelpanering og møllevandring

Mandelpanert torsk med avokado og dip. 600 g torsk (eller sei, kveite). 600 g torsk (eller sei, kveite). /inneholder sponsorlink
Panert sei med båtpoteter og tartarsaus

Panert sei med båtpoteter og tartarsaus

600-800 g sei eller annen hvit fisk. 600-800 g sei eller annen hvit fisk.  . En av mine favoritter. Dette er kanskje den norske versjonen av fish and chips og den ene versjonen er ikke bedre enn den andre
Panert Sei med soyasmør

Panert Sei med soyasmør

PanertSei med Hellstrøms deilige soyasmør. - anbefales.  . Soyasmør. til fisk og skalldyr. 2-3 ss soyasaus. 1 ss hvitløk, finhakket
Torsk panert med cornflakes/ Fish & Chips

Torsk panert med cornflakes/ Fish & Chips

Kjøp fiskestykker uten ben, sei eller torsk eller annen hvit fisk. Man kan jo bruke all slags mulig ferdig preparert fisk, som fiskepinner og annen panert fisk fra frysedisken, men det er ingen tvil om at hjemmelaget er best
Lavkarbo i praksis

Lavkarbo i praksis

makrell, ørret og sild, men også mager fisk som sei og torsk. 1. Ta en opprydning. Tøm skuffer og skap for alt av godterier, potetgull, ferdigmat,
Karripanert fisk

Karripanert fisk

600 g fiskefilet , av sei eller torsk. Visp egget på en tallerken. Bland mel, karri og salt på en annen. Paner filetene, først i egget, siden i melblandingen
Hjemmelagde fiskepinner

Hjemmelagde fiskepinner

700 g fiskefilet av torsk, sei eller lyrCa 1 dl hvetemel1 ts salt og 1/2 ts svart pepper2-3 eggCa 1 1/2 dl panérmelCa 2 dl knust Cornflakes eller Special KSmør og nøytral olje til å steke iBruk fersk eller frossen fisk og skjær i riktige "pinnestørrelser"