La den ferdig panerte fisken renne av på tørkepapir. 800 g fiskefilet av rødspette, torsk eller sei. Relatert 800 g fiskefilet av rødspette, torsk eller sei
Pannestekt Sei med hasselnøtt topping, bråstekte poteter og brokkolisalat. 400 g sei krydres med salt og pepper, pensle de med litt eggehvitte og legg på hakkede hasselnøtter. Seifiletene stekes først 2 minutter med nøttesiden ned, snu de og stek de ferdig. Når grønnsakene er møre legger du i 300 g torsk eller sei som du lar trekke (ikke koke) sammen med det andre i ca. #middag #fisk #proteiner #sunn #god #forslag #sei #panert #hampfrø #plukkfisk 400 g sei
Til panert strimlet kyllingfilet, wienerschnitzel av banket kylling- eller svinefilet, eller hjemmelagde fiskepinner, vender jeg først i dette melet, deretter i sammenvispet egg, og til slutt i gari blandet med litt salt, paprikapulver og løkpulver
600-800 g sei eller annen hvit fisk. 600-800 g sei eller annen hvit fisk. . En av mine favoritter. Dette er kanskje den norske versjonen av fish and chips og den ene versjonen er ikke bedre enn den andre
Kjøp fiskestykker uten ben, sei eller torsk eller annen hvit fisk. Man kan jo bruke all slags mulig ferdig preparert fisk, som fiskepinner og annen panert fisk fra frysedisken, men det er ingen tvil om at hjemmelaget er best
Og i dag blir det ”Basilika panertseifilet i krydret olivcitronette. Skjær seien i porsjonsbiter. Sprøstekt sei med bønner i steinsopp, rødbetefondant og spinat
600 g fiskefilet , av sei eller torsk. Visp egget på en tallerken. Bland mel, karri og salt på en annen. Paner filetene, først i egget, siden i melblandingen
Seibiff blir sjelden ansett som spesielt spennende, men hvis du har lyst til å prøve en sunn og spenstig vri på den relativt trauste originalen er det bare å lese videre
700 g fiskefilet av torsk, sei eller lyrCa 1 dl hvetemel1 ts salt og 1/2 ts svart pepper2-3 eggCa 1 1/2 dl panérmelCa 2 dl knust Cornflakes eller Special KSmør og nøytral olje til å steke iBruk fersk eller frossen fisk og skjær i riktige "pinnestørrelser"