Panertelaksepinner med remulade 2016-09-20 13. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 450 g laks (eller annen fisk) 1 egg 60 g mandelmel 1–2 ss smør til steking. 450 g laks (eller annen fisk) 1 egg 60 g mandelmel 1–
Vi kom over denne panertelakseretten i et matblad. I mellom julebordslagene kan det være godt med en fiskemiddag eller to, og laks er blant våre favoritter
Basilika panert seifilet i krydret olivcitronette. Her er en variant med laks og tortilla. Denne laksevarianten fant jeg på Godfisk og med noen små forandringer, passet den min gane helt perfekt
Laks. Del opp laksen i små biter. Stek det til laks og/eller løken begynner å bli gylden. Spicey panert torskFransk tunfisksalat på 10 minutterDel på. 150 gr Laks
Sesampanert ovnsbakt laks er ikke noe nytt. Flere har profilert lignende lakseretter før. Sesampanert ovnsbakt laks, agurksalat og purrepotet ble derfor min vri på dette
Sjokoladedyppende og panerte snacksnøtter(gf). Stekt laks i hjemmelaget sennepssaus(gf). Hei. Da har jeg fått oppdatert oversikten over årets oppskrifter fra Januar frem til 1
Laks i butterdeig eller innbakt laks. Schnitzel av kalv, svin eller kyllig. Schnitzel eller Wienerschnitzel er raskt og enkelt å lage og har mange spennende muligheter for deilig tilbehør
glød og laksen fremdeles har en lun men rå kjerne og overside. til på sidene under stekingen og laksen får lettere den rå kjernen og delikate konsistensen du ønsker
Laks i butterdeig eller innbakt laks. Schnitzel av kalv, svin eller kyllig. Schnitzel eller Wienerschnitzel er raskt og enkelt å lage og har mange spennende muligheter for deilig tilbehør