Croquetter med timian Friter de panerte potetkulene til de blir gyldne og brune. Sunn søtpotetpai med spinat, rødløk, vårløk, kylling og champignon josefinesmatgleder
Saftig pepperbiff av indrefilet med karamelisert charlottløk, rødvinssjy, dampet asparges, balsamicobakte cherrytomater og croquettesKylling og chorizo- form. Honning- og sitronglaserte laksespyd med brokkoli og fløyelsmyk potetmos. Fløyelsmyk potetmos med gressløk josefinesmatgleder
Parmesankylling med pasta, sitronsaus og tomatsalat brukte hele kyllingfileter istedet for å dele opp i biter, og da ble det mye saftigere og mindre utpreget parmesansmak Balsam for sjelen
Archiducsaus Den serveres vanligvis sammen med kylling eller kalkun, og naturligvis med pommes frites eller crocetter (panert og fritert potetmos) ved siden av Fra sjel til mage
Kyllingspyd og røsti Jeg har smakt kyllingpanert i hakkede peanøtter, men peanøttene blir for dominerende på smak for meg I Eated It