Denne gangen helt ren pankopanering men med ett kyllingbrystfylt med blåmuggost. Jeg mottok for en tid tilbake «Panko Breadcrumbs» som en vareprøve fra Haugen Gruppen i forbindelse med en workshop jeg deltok på og bestemte meg for å prøve meg på noen forskjellige paneringer til kylling
En herlig kyllingfilet variant. Kylling, pepperoni, og mozzarella hører jo godt sammen. Skyll kyllingen. Dypp kyllingfileten først oppi mel, så i egg, så i brødrasp
Panert aubergine. For de av dere som ikke vet hva enchiladas er eller har smakt det før (første gang jeg smakte det var i fjor), så er det altså en rett bestående av tortillalefser fylt med diverse mat
Kjøttboller med sitrongress og korianderStekt brokkoliSteinbit med smørbakt purreMandelpanert scampiMango og ananassalsaVårruller med grønnsaker og sjømatAsparges med filobunn*Fyltekylling overlår*Maki*Laksekaker*oppskriftene finnes på bloggen fra før